23 Temmuz 2016 Cumartesi

Sarımsak Çayı Kullanan Rabia Hanımın Hikayesi

Sarımsak çayı kullanarak zayıfladığını belirten Rabia hanımın zayıflama hikayesi
Kilo vermek isteyen herkesin ortak noktası, büyük bir ağırlıkla hayatlarını sürdürmeleridir. Obeziteyle uğraşanlar, fazla kilolular, hafif şişmanların en büyük sıkıntıları sağlık ve sosyal yaşamlarında yaşadıkları sıkıntılardır. Çünkü şişmanlık, başta sağlık olmak üzere birçok konuda insanların hayatını olumsuz etkilemektedir.
Rahat hareket edememe sorunu, kıyafetleri yakıştıramama, sosyal ortamlarda şişman kategorisinde değerlendirilmenin verdiği burukluk, bazen diğer insanların farklı bakışları altında kalmanız gibi psikolojik baskı yarata durumlar oldukça can sıkıcıdır. Kilo vermeye çalışan kişiler çoğu zaman bunun zararlı olduğunun ve kilo vermesi gerektiğinin farkındadır. Ancak çok az sayıda kişi hedeflediği amacını tamamlayabilmektedir.



Genelde başlanan diyetler bir ay içinde son bulur. İşin kötüsü eski kilolara yenileri eklenmiştir ve durum daha da kötü bir hal almıştır. Daha çok baskı altında kaldıkları için de yaşadıkları stres ikiye katlanmaktadır. Bir adım ileri gidilememesinin sebebi iradesizlik değil, şok diyet uygulamalarıdır. Bununla beraber, kilo vermek hayatınıza yeni bir yön vermeniz demektir. Yani hayatınızda sağlık adına kalıcı değişiklik yapmak için yaşam tarzınızı ve yediklerinizi değiştirmeniz gerekmektedir. Amaçlarına ulaşan kişilerin çoğu sosyal hayatlarında da değişiklik yapmaktadırlar. Bu yüzden sarımsak çayı kullanarak başarı hikayeleri nadir görülmektedir.

İşte o başarı hikâyelerinin kahramanlarından biri Rabia Hanım: Rabia Hanım 2,5 ayda tam 27 kilo vermiş. Bu oldukça iyi bir rakam Rabia Hanım için. Çünkü dışarı çıkmayı ve sosyal hayatı hiç sevmeyen birisi ve hareket etmek onun için tam bir işkence. Ancak buna dur dediği zaman kilolarına da dur demeyi başarmış 119 kilodan 92’ye düşmüş. Bu süreçte en büyük düşmanı yapamama düşüncesi olmuş Rabia Hanım’ın ama kısa bir sürede aşmayı başarmış. Yavaş yavaş olabilir düşüncesi yerleşmiş ve sonunda mutlu son. İsterseniz sizlerde sarımsak çayı yorumları okuyarak diğer kullanıcılardan fikir elde edebilirsiniz. Rabia Hanım, hayatta her şeyi kendinin belirlediğini düşünüyor. Hedefi ise 58 kiloya kadar inmek.

www.zayiflayamiyorum.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder