16 Kasım 2015 Pazartesi

Zayıflama Ürünlerine İnanmayın



Kilolu insanlar, dünyanın her yerinde karşısına çıkan her kilo vermeyi vaat eden ürünü merak edip ilgi göstermekte. Kötü niyetli girişimciler de bu ilginin farkında. İnternetin yaygın kullanımı sayesinde bu kötü niyetli insanlar, kilolu insanları sömürebilmek adına türlü türlü ürünleri piyasaya sürmekte.




Kilolu olun veya olmayın… Sürekli karşınıza çıkan kilo vermenize yarayacak lida zayıflama hapıları gibi saçma şekilli egzersiz ekipmanlarına kadar internette birçok reklam karşımıza çıkmakta. İnterneti bilinçli kullanan tüketiciler her ne kadar bunlara ilgi göstermese de ne yazık ki büyük bir çoğunluk bu reklamlara tıklamakta. Akabinde site içerisindeki övgü dolu sahte yorumlara da inanarak bu ürünleri tedarik edip kullanmakta.

Anatominize uygun olmayan bir spor ekipmanını belirtilen şekilde kullanırsanız, en kötü ihtimalle ya beliniz ağrır ya da boynunuz tutulur. Bu iyi niyetli bir yaklaşımdı. Peki ya içeriği hakkında en ufak fikre sahip olmadığınız, reklam acentelerinin kafanızı bulandırıp size satın almanızı sağladığı kimyasal ürünler?

Bu ürünler sağlığınızı çok ciddi şekilde olumsuz etkileyebilirler. Bir aktara gidip veya güvenilir bir internet sitesinden zayıflama çayı almaya benzemez elbet internetten medikal bir ilaç satın almak. Bunu kullandığınız anda kalıcı felç hastalıklarından kronik sindirim problemlerine, karaciğer ve kalp hastalıklarına davetiye çıkarmış oluyorsunuz.

Güvenilir bir platform aracılığıyla, internetteki forumlar ve Ekşi Sözlük gibi medyaların da yönlendirmesiyle kullanıcıların yorumlarını incelemeli, sitenin içinde bulunan reklamvari yorumları değil; gerçek kullanıcıların deneyimlerini incelemeniz ziyadesiyle önemli.

Zayıflama çayları her ne kadar bitkisel ürünler olsalar da kötü niyetli girişimciler, kötü koşullarda üretilen bu bitkisel ürünleri birinci kaliteymiş gibi pazara sunabiliyorlar. Tüketici, sağlığı ile ilgili her konuda güvenilir platformları tercih etmeli, pazarlama harikası sitelerden ziyade kullanıcılarının onayını almış üretici firmaları seçmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder