17 Kasım 2014 Pazartesi

Pepper Time İncelemesi

İlk Önce Pepper Time Hakkında Biraz Bilgi Verelim
Zayıflamak ve ideal ölçüleri korumak özellikle bütün kadınların hayalidir. Pepper Time biber hapı kadınların bu hayaline ulaşmaları için etkili bir çözüm gibi gözükmektedir. Biber hapı dünyada birçok bölgede istek alan bitkisel bir zayıflama ürünüdür. Birçok müşterisinin aldığı sonuçlardan kendisini kanıtlamış olan bu hap sadece zayıflama değil ideal kiloyu korumaya yardım eder. Peki, bu hap nasıl yardımcı olur?



Pepper Time Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlar, gerekli enerjiyi açığa çıkarır. Bu sayede diyet dönemi boyunca vücutta oluşan halsizliği ortadan kaldırır. Yaptığımız diyetlerde fazlasıyla ortaya çıkan abur cubur yeme isteğini azaltır ve iştahı keser. Çoğu kadın diyet döneminde spora başlar ve bir süre sonra bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalır, bu durum daha fazla kiloyla vücuda geri döner fakat Pepper Time biber hapı spor yapmışçasına terletme özelliği ile yormadan oturduğunuz yerden kilo yakılmasına yardımcı olur. Sarkmış yağlar yakması en zor olan bölgeler bile bu hap sayesinde toparlanacaktır. Regl olamayan kadınlar içinde bu ürün tavsiye edilir. Bu hap ile aynı zamanda sindirim sistemi sorunu çözülür ve şişkinlik azalır. Ağzı kurutarak su isteğini artırır ve vücutta su kaybı yaşanmaz.

Anti bakteriyel özelliği çoğu hastalığa karşı korur, kolesterol birikimini önler. Öz suyu oluşumunu artırır. Ayrıca kırmızıbiberden dolayı kanser oluşumu öksürük boğaz ağrısı gibi durumları önler. Sonuçta gözle fark edilir inanılmaz bir değişim yaşanır. Pepper Time biber hapı size yepyeni bir hayat sunacaktır. Fazla kilolar ve sağlık problemlerini aşmak çok daha kolaylaşacaktır. Yani biber hapı ile hem zayıflayıp hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz. Aksatmadan ve önerilen doz aşılmadığı takdirde fit ve sağlıklı bir vücuda ulaşılabilir.

PEPPER TİME JEL

İnsanların hızlı zayıflama isteği birçok ürünün gelişmesine neden olmaktadır. Bunlarda bir tanesi olan pepper time jelkremdir. Spor yapmadan ağır diyetler uygulamadan zayıflamayı amaçlamaktadır. Fazla yormadan ve kısa zamanda sonuç verme sayesinde kişilerin en çok tercih ettikleri ürünlerdendir. Bu jel ile birikmiş olan yağlardan kurtulmave gözlegörülür bir incelme sağlamak mümkündür. Kadınlar çoğunun ortak sorunu olan basen kalça ve bel bölgelerini toparlamayı amaçlayan bir üründür. Sadece yağları yakmayıp aynı zamanda inceltici olması, vücutta sarkma gibi kötü görüntülerin giderilmesini ve cildin pürüzsüz olmasını da sağlar. Bayanların başka bir derdi olan selülitlerin de görünümünü düzelten bir etkiye sahiptir.
Pepper time jeli kullanmak oldukça kolay, her zaman yanınızda taşıyacağınız bir üründür. Ciltte hemen emildiği için jeli sürmek istenilen bölgeye sürülüp hemen dışarı çıkılabilinir. Uygulandıktan az bir zaman sonra etkisini göstermeye başlar.10 dakikada deride bir gerilme hissedilir. Jeli kullandıktan sonra bekleye gerek duymadan günlük yapılması gereken işlere dönülebilir. Günlük yapılması gereken işlerinize engel olmayacak siz işinizi yaparken vücutta yağ yakımı devam edecektir.
Pepper time jel tamamen doğal, insan sağlığına hiçbir zarar vermeyeceği belirtilmektedir. Her ne kadar güvenle kullanabilirsiniz denilse de mutlak bir uzmana danışmak gerekmektedir. Kullananların fikrini de almak önemlidir.
Pepper time jel içerinde guarana, capsaicin, yosun özleri ve yeşil çay bulunmaktadır.
Guarana: jelin en etkili maddesidir. Kafein içermesi önemli bir özelliğidir. Kafein besin olarak alındığında istenmeyen selülite neden olmasına rağmen, cilde uygulandığı zaman inceltici bir özelliği oluyor.
Capsaicin: tamamen bitkisel olup, uçucu hoş kokulu ve soğuk prez yağlar kullanılarak hazırlanan bir üründür. Kimyasal madde içermez. Düzenli kullanıldığında incelme ve sıkılaşmaya yardımcı olur.
Yosun özleri: cildin altında ki yağlanmayı giderdiği için sivilce ve akne oluşumunu engeller. Sıkılaşmayı sağlar.
Yeşil çay: metabolizmayı hızlandırması kilo vermede yardımcı olur. İyi bir antioksidandır. Kalbe iyi gelir.

PEPPER TİME İÇİNDEKİLER

Pepper Time içeriğinde hiçbir kimyasal madde bulundurmayan tamamen doğal bir zayıflama ürünüdür. Bitkisel özlerden oluşturulmuş bu ürün sizi sadece zayıflatmakla kalmayarak birçok yarar sağlar.
Aşağıda yazılı olan bitkiler Pepper time içeriğini oluşturmaktadır.
1-Meksika biberi 2-Meyan kökü 3-Yeşil çay
4-Zencefil 5-C vitamini 6-Buğday çimi

İçeriğinde bulundurduğu bu bitkilerin vücuda faydası ise şöyledir:
Meksika Kırmızı Biberi: Uzun yıllardan beri şifa vermek amacıyla kullanılan bir sebzedir. Kişilerin zinde kalmalarını ve birçok hastalıkların engellenmesinde kullanılmaktadır. Şimdi ise zayıflamakta yeni bir çığır açan Pepper Time içerisinde kullanılmıştır. Anti bakteriyel özelliğe sahip olan Meksika kırmızıbiberi ayrıca kalbe, boğaz iltihabına, öksürüğün azaltılmasına ve kesilmesine de faydalıdır. Mide öz suyunu artırmaktaki özelliğiyle de bilinmektedir.

Meyan Kökü: Mide rahatsızlıklarına oldukça iyi gelen bitki içerik açısından büyük önem arz etmektedir. Mide ülserinin iyileştirilmesi, karın ağrısının dindirilmesi gibi yararlarının yanı sıra sindirimi düzenleyerek, bağırsak sorunlarına iyi gelmektedir. M.Ö 2000 yıllarından itibaren kullanılan meyan kökü kullanımı hakkında araştırmalar hala sürdürülmektedir. Meyan güçlü bir besin olarak bilinmektedir. İçindeki maddeler ayrı bir ilaç olabilecek niteliktedir. Meyan kökü bitkisinin aynı zamanda virüslere saldırdığı onlarla savaşarak bağışıklık sisteminin kimyasalını düzenlediği ve bağışıklığı canlandırdığı da bilinmektedir.

Yeşil Çay: Çok kuvvetli bir antioksidan olan yeşil çay zayıflamak için kullanılan en önemli bitkilerden birisidir. Vücudumuza yararı saymakla bitmeyen bu bitki sindirim sistemini düzenlemede oldukça etkilidir. Yağ yıkımınızı kolaylaştıran özelliğinden dolayı zayıflamak isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen bitkidir. Düzenli olarak tüketilen yeşil çay vücudu adeta bir zırh içinde koruyormuş gibi dinç kalmanızı sağlayacaktır.

Zencefil: İçinde bulundurduğu antiseptik özelliği sayesinde kanın temiz kalmasını sağlar. Midenin düzenli işlevini sağlayabilmesinde önemli rolü olan bitki mide bulantılarını giderir. Mide ağrılarına iyi gelen ve hazımsızlığı da büyük oranda engellemektedir. Bağırsakların çalışmasına da büyük etki sağlayan zencefil bitkisi bağırsakta biriken gazın rahat atılmasını da büyük fayda sağlar. Güçlü bir antioksidan olarak bilinmektedir.

Buğday Çimi: Çok yüksek miktarda klorofil içeren buğday çimi hücre ve dokuları yeniler, vücudun canlanmasını ve yeniden onarılmasına yardımcı olur. bu mucizevi bitki ayrıca vücutta bulunan ilaç atıklarının da rahat bir şekilde atılmasına yardımcı olur. Karaciğerin temizlenmesinde oldukça yararlı olan bir bitkidir. Toksin attırıcı özelliği sayesinde toksinlerin vücutta birikmesine engel olmaktadır.
C Vitamini: Askorbik asit olarak bilinen C Vitamini insanların yaşamlarını idame ettirebilmeleri için zorunlu bir besindir. Vücudunuzun birçok dokusuna sağlamlık veren kol ojen üretimine fayda sağlamaktadır. Ayrıca alyuvarların işlemine kadar birçok görevide bulunmaktadır. Eksikliğinde diş eti kanamaları, ciltte morluklar, deri altlarında küçük kanamalar ve saçların kıvrılması, eklem ağrısı ve nefes darlığı görülmektedir. Birçok sebze ve meyvede bulunan C vitamini düzenli olarakalındığında  vücudunuzun dengesini ayakta tutacaktır.

PEPPER TİME KULLANICI YORUMLARI

Yıllarca birçok zayıflama hapı gündeme geldi. Çoğunlukla bir sonuç alınamadı. Aşırı yan etkiler hastalıklara neden oldu. Zayıflansa bile verilen kiloların geri alındığı gözlendi. Ve yepyeni bir ürün Türkiye’ye geldi  Peper Time yorumları. Bölgesel zayıflama kalıcı ve sağlıklı kilo verdirmesiyle hiçbir kimyasal madde bulundurmamaktadır. Tamamen doğaldır. Size yepyeni bir hayat kazandıracak bu ürün şimdiye kadar kullanılan bütün haplardan çok daha etkili. Peki, bu etkiler neler olabilir?
Pepper Time biber hapı hareketsiz, yakması zor olan bölgelerde (basen, kol altı yağları, karın, bel ) oldukça etkilidir. Özellikle zayıflama psikolojisi olan her bireyde daha çok yemek yeme isteği ortaya çıkar. Bu hap gün boyunca tokluk hissi vereceği için böyle bir sorunla karşılaşılmaz. Yani aşırı yemek yeme isteğinde de aşırı etkilidir.

Biber hapının içinde bulunan, kırmızıbiber yağ yakma işlemini çok daha hızlılaştırır, aynı zamanda vücudu şekillendirmede çok etkilidir. Spazm, hazım kolaylaştırma, psikolojik rahatsızlık ve sinirleri yatıştırmada oldukça etkilidir. Pepper Time doğal yollarla kalıcı kilo vermeyi kolaylaştırır. En büyük etkisi bu hap istenildiği kadar yiyerek zayıflama hakkı tanıyor. Ter bezleri daha hızlı çalışarak spor yapmaya gerek kalmıyor. Şimdiye kadar 18 yaş üstü kişilerle istisnalar haricinde çok belirgin bir yan etki görülmedi. Görülen yan etkilerde hayati sorunlar yaşatacak yan etkiler değildir.
Pepper time görülen yan etkiler de baş dönmeleri aynı zaman da baş ağrıları olabilir. Özellikle, ilk kullanmaya başlandığı zamanlarda görülür,  uykusuzluk hissi verebilir. Aynı zamanda ağız kuruluğu yaşanır fakat bol miktarda sıvı tüketildiğinde bu durum ortadan kalkar. Gün boyunca vücutta hafif kırılma olabilir. Fakat bu yan etkilerin hiç biri kalıcı değildir. Hepsi geçici ufak rahatsızlıklardır. Sadece 18 yaşından küçükler, verilen dozu aşan ve yanlış kullanan kişilerde yan etkiler hastalık haline gelir.

Birçok olumlu ve olumsuz yan etkileri bulunan bu tür haplarda olumlu sonuç almak isteniyorsa kesinlikle bir hekime başvurulup uygun kullanılmalıdır.

PEPPER TİME ZARARLARI

Pepper Time biber hapı kısa zamanda güzel fit bir görünüme kavuşturabilir. Dünyanın birçok yerinde çokça istek alan bu biber hapı herhangi bir yanlış kullanım olmadığı sürece herkesi olumlu yönde etkilemektedir. Hiç bir kimyasal içermemesi de bu ürünü diğer ürünlerden çok daha farklılaştırır. Tamamen doğal olan bu hap insanların hayatında yeni bir dönem başlatacaktır. Bu ürünün bitkisel olması herkesin kullanacağı anlamını taşımamalıdır. Göz önünde bulundurulması gereken bazı önemli noktalar vardır. Peki, bitkisel olan bu biber hapını kimler kullanabilir? Kimler kullanamaz?
Herhangi bir kronik hastalığı olmayanların kullanması uygundur. Fakat bu hapı içen kişilerin çok küçük olmaması gerekir. Hamile ve çocuk emziren bayanların sadece Pepper Time biber hapını değil hiçbir zayıflama hapını kullanması uygun değildir. Ayrıca karaciğer yetmezliği, böbrek yetmezliği ve kalp yetmezliği olan kişilerin kullanması doğru değildir.
Başka bir diyet ürününü kullanan kişilerinde aynı zamanda bu ürünü kullanması hiç uygun değildir. Eğer ki kullanılan başka bir ilaç varsa bu biber hapı kullanılmamalı. Kesinlikle hekime başvurulmalıdır. Yüksek tansiyonu olan kişiler kesinlikle kullanmamalıdır. Kullanıldığı takdirde yüksek tansiyon daha farklı hastalıklara sebep olabilir. Midede yara anlamına gelen ülser hastalığı bulunan kişiler de günlük yediği besinlere bile dikkat ederken biber hapı bu bireyler için hiç uygun olmayacaktır. Aynı şekilde mide de iltihaplanmasında kaynaklanan gastrit hastaları da bu biber hapını kullanması da uygun değildir.

Zayıflama haplarının herhangi birini kullanırken alkol kullanmamaya özen gösterilmeli. Çünkü alkol metabolizmayı aşırı yavaşlatıyor olması yağ yakışını ve enerjinin açığa çıkmasını zorlar. Doğum kontrol hapı ile kullanılmasının hiçbir sakıncası yoktur. Düzenli kilo vermemeye devam edilebilecektir. Pepper time biber hapını kullanmaya başlandığı ilk zamanda regl döneminde ise bu dönemin geçmesi beklenmelidir. Eğer hapa başlanıldıktan ileriki zamanlarda regl olunduysa ilk iki üç gün kullanılmaması tavsiye edilir; yumurtalıklar zarar görebilir.
Pepper time kullanıldığı dönemde ağrı kesici kullanabilir, hiç bir sakıncası yoktur. Herhangi bir zarar veya yan etki şimdiye kadar rastlanmamıştır. Fakat içilen ağrı kesici ile biber hapı arasında en az 2 saat olmalıdır. Hamile bayanların kullanamadığı gibi hamile kalmayı düşünen bayanlarda kullanmamalıdır.

Bu uyarılara rağmen kullanmaması gereken kişiler kullandığı zaman hedefleri zayıflamakken tam tersine kendilerini farklı hastalıklara taşıyabilirler. Bu ilacı kullanmadan önce herhangi bir kronik rahatsızlığı olmayanlar bile hekimlerine başvurmalıdırlar.

Araştırma Kaynakları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder