11 Kasım 2016 Cuma

Ipek Hanimin Zayiflama Hikayesi

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin en sık başvurduğu yollardan biri hızlı kilo verdiren gıda ve takviye benzeri ürünlerdir. Ancak bu şok ürünlerin çoğu satış amaçlıdır ve sağlıkla ilgili bazı tartışmalar yaratmışlardır. Hızlı kilo verdirdikleri gibi geri alınmasına neden olmaktadır. Bu yüzden kilo vermek için çok sabırsız olmamakta fayda var. Öncelikle bir diyetisyene başvurmak ve vücudunuza uyan bir beslenme programı hazırlatmanız ve bu süreçte destek almanız önemli. Bu destekle doğru adımlar atmanız kolaylaşacak ve doğru zamanda doğru kiloyu vermiş olursunuz. Böylece sağlık sorunu yaşamadan kalıcı bir şekilde hedeflediğiniz kiloya ulaşmış da olursunuz. Ayrıca kas ve kemik yapınız zarar görmez, şeker tansiyon, diyabet gibi birçok kronik rahatsızlıkların da önüne geçmiş olursunuz.


Doğumdan sonra kilo nasıl verilir.

Uyguladığınız diyetler tek başına yeterli olmayacaktır. Bunun için de hareketli bir yaşam tarzını benimsemeniz size büyük bir artı sağlar. Kilo verenlerin genelinde yaşam tarzını değiştirdikleri gözlemlenebilir. Hem yeme düzeni hem de günlük rutinlerde ciddi farklılıklar görülmektedir. Bu tür hikâyeleri okuyarak kendi sürecinizde motive olmaya yarayan kaynaklar bulabilirsiniz. Bu hikâyelerden biri de İpek Hanım’ın gerçek zayıflama hikayesi.

İpek, 94 kiloyla sonlanan hamilelikten 74 kg olarak çıkan bir anne. Emzirme süreci bittiğinde yeniden verdiği kiloları almış. Gofret bağımlısı olarak tanımlıyor kendisini ve bir gün bu kendini korkuttuğunda kararlı bir şekilde kilo vermek için ilk adımını artmış. İpek 81,3 kg ile başladığı maratonunda 4 ay sonunda 64,7 kiloya düşmüş. Bu süreçte zayıflama bandı kullananların yorumlarını okuduğu için ve danışmanının ona çok faydası olduğunu söylüyor. Eski kilosuna dönmeyi başardığı için kendine güvenini tekrar kazanmış İpek. Bu sürecin oldukça sabır gerektiren bir süreç olduğunu düşünüyor. Lipo fit kullanarakda bu zayıflama sürecini hızlandırdığını belirtmektedir. Hareketli yaşamı artık hayatının bir parçası haline getirmiş ve gofretlerden uzak durmayı alışkanlık haline getirmiş. 

Diğer konular için http://peppertimehap.blogspot.com.tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder